Merhaba,

Değerli Ankara Üniversitesi Mensubumuz;

Kampüs Kart Sayfasına

Hoşgeldiniz.

Üniversitemiz Kampüs Kart Projesi Kapsamında ki tüm Bilgilendirmeler ve Duyurular ‘a aşağıda paylaşılan linkler üzerinden ulaşmanız mümkündür.

Çözüm bulamadığınız bir durum veya destek almak istediğiniz bir konu var ise lütfen bizimle iletişime geçiniz ;

E-Posta : kampuskart@ankara.edu.tr

İrtibat No : 0312 214 13 50  –  Dahili : 6015

Adres: Ankara Üniversitesi Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası Giriş Kat Kampüs Kart Ofisi 06560 Yenimahalle – ANKARA

Kampüs Kart Üniveristemizin tek geçerli kimlik kartı olup, Üniversitemiz kimlik kartları artık “Akıllı Kart” özelliği sayesinde yemek hizmetinde daha hızlı ve güvenli hizmet almanızı sağlamaktadır. Kampüs Kart öğrencievlerinde, kampüs giriş-çıkışlarında, havuz ve spor tesislerinde de sizlere daha iyi hizmet vermek üzere kullanılmaktadır.

Ayrıca herhangi bir bankacılık özelliği olmayan “Kampüs Kart”larınıza bankacılık özelliği kazandırmak isterseniz kart seçiminizi yaparken Vakıf Bank Kredi Kartı özelliği olan “Kampüs Kart” seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Üniversitemiz yerleşkelerinde daha çağdaş, daha güvenli ve daha hızlı hizmet verebilmemiz hususunda desteğiniz için teşekkür ederiz…

Kampüs Kart Başvurusu ve Teslim Süreci Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız.

Kampüs Kart Bakiye Yükleme ve Kullanımı Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız.

Kampüs Kart Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Sıkça Sorulan Sorular ve Dilekçe Örnekleri