15 Ekim 2018 tarihinden itibaren 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında yemekhane kullanım bursundan faydalanan kişilerin bursları iptal edilecek olup, 2018-2019 Eğitim öğretim yılında birimlerden gelen yeni listelere göre yemekhane kullanım bursu tanımlanacaktır

2018-2019 Dönemi yeni kayıt öğrenciler kampüskartlarını bağlı bulundukları fakülte öğrenci işlerinden teslim alabilirler. Kartınızı teslim aldıktan en geç 1 gün içerisinde kartınızın şifresi otomatik olarak gelecektir. Kart şifreniz telefonunuza gelmediyse veya şifrenizi unuttuysanız şifresinizi sms olarak almanız için, kampuskart@ankara.edu.tr adresine Ad,Soyad,Tckn,Cep No bilgilerine mail atmaları yeterli olacaktır. Kampüskartlarda yaşanan herhangi bir problemde kampuskart@ankara.edu.tr adresine mail atarak veya (0312)214-13-50/6015 no lu numarayı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Kampüs Kart Başvurusu Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız.

Kampüs Kart Bakiye Yükleme ve Kullanımı Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız.

Kampüs Kart Kampanya Yükleme Duyurusu

Özel Öğrencilerin Kampüs Kart Başvuruları