Üniversitemiz öğrencileri ile idari ve akademik personelinin yararlanması için Çankaya Belediyesi ile ortak bir çalışma yürütülerek ÜCRETSİZ KÜLTÜR GEZİLERİ projesi yapılmıştır.

Bu çerçevede 30 TEMMUZ 2017 PAZAR günü ESKİŞEHİR ve KONYA gezilerine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz ve personelimiz aşağıdaki linke tıklayarak önkayıtlarını yaptırabilirler.
Önkayıtlarını başarı ile tamamlayanlar, 21 Temmuz 2017 Cuma mesai bitimine kadar TC Kimlik ve Öğrenci/Personel Kimliklerinin fotokopilerini;
  • Gölbaşı 50.Yıl Yerleşkesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Birimi,
  • Dikimevi Yerleşkesi Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi ‘ne elden

veya

• kultur@ankara.edu.tr adresine e-posta yoluyla ulaştırarak kayıt işlemlerini tamamlamalıdır.
ESKİŞEHİR Gezi Programı içerisinde Şelale Parkı, Kurşunlu Külliyesi ve Lüle Taşı Müzesi, Odun Pazarı, Atlı Han, Cam Eserleri Müzesi, Balmumu Eserleri Müzesi ve Kent Park yer almaktadır.
KONYA Gezi Programı içerisinde Karatay Medresesi, Alaaddin Camii, Mevlana Müzesi, Şems-i Tebrizi Makamı, 3ler Müzesi ve sultan Selim Camii, Tavus Baba Türbesi ve Ateş Baz-ı Veli Türbesi yer almaktadır.
Program dahilindeki müze vb yerlere girişler ücretsizdir. Her gezi yönünde katılımcılara;
  • Araçta sabah kahvaltısı
  • Öğlen Yemeği ( Eskişehir’de Çiğ Börek, Konya’da Etli Ekmek)
  • Gezilecek bölgeye özgü yöresel lezzetlerden oluşan Akşam Yemeği verilecektir
KONTENJANLARIMIZ DOLMUŞTUR!