Üniversitemiz öğrencileri ile idari ve akademik personelinin yararlanması için Çankaya Belediyesi ile ortak bir çalışma yürütülerek yapılan ÜCRETSİZ KÜLTÜR GEZİLERİ projesi 2. turu gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede 20 Ağustos 2017 PAZAR günü ESKİŞEHİR ve KONYA gezilerine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz ve personelimiz 09 Ağustos 2017  Çarşamba saat 10:00 da bu sayfadan ön kayıtlarını yaptırabilirler.
Ön kayıtlarını başarı ile tamamlayanlar, 14 Ağustos 2017 Pazartesi mesai bitimine kadar TC Kimlik ve Öğrenci/Personel Kimliklerinin fotokopilerini;
  • kultur@ankara.edu.tr adresine e-posta yoluyla ulaştırarak kayıt işlemlerini tamamlamalıdır.
ESKİŞEHİR Gezi Programı içerisinde Şelale Parkı, Kurşunlu Külliyesi ve Lüle Taşı Müzesi, Odun Pazarı, Atlı Han, Cam Eserleri Müzesi, Balmumu Eserleri Müzesi ve Kent Park yer almaktadır.
KONYA Gezi Programı içerisinde Karatay Medresesi, Alaaddin Camii, Mevlana Müzesi, Şems-i Tebrizi Makamı, 3ler Müzesi ve sultan Selim Camii, Tavus Baba Türbesi ve Ateş Baz-ı Veli Türbesi yer almaktadır.
Program dahilindeki müze vb yerlere girişler ücretsizdir. Her gezi yönünde katılımcılara;
  • Araçta sabah kahvaltısı
  • Öğlen Yemeği ( Eskişehir’de Çiğ Börek, Konya’da Etli Ekmek)
  • Gezilecek bölgeye özgü yöresel lezzetlerden oluşan Akşam Yemeği verilecektir

KONTENJANLARIMIZ DOLMUŞTUR.