Başvuru Bilgileri ve Tarihleri Aşağıdadır,

TÜRK EĞİTİM VAKFI (TEV)* 05-30 Eylül 2017 www.tev.org.tr 30 Ekim- 1 Kasım 2017
SABANCI VAKFI 13 Ekim 2017 Fakülte Öğrenci İşleri
KÖKSAL EĞİTİM VAKFI 10 Ekim 2017 Fakülte Öğrenci İşleri
KENAN EVREN EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI** 03 Ekim 2017 Fakülte Öğrenci İşleri 04 Ekim 2017
TESYEV 13 Ekim 2017 Fakülte Öğrenci İşleri
TÜRK KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİM VAKFI*** 12 Ekim 2017 Fakülte Öğrenci İşleri
Nef Vakfı 01-14 Ekim 2017 www.nefvakfi.org
MEHMET ZORLU VAKFI**** 29 Eylül- 5 Ekim 2017 Fakülte Öğrenci İşleri

*Devlet Konservatuvarı, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Fen Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi ,İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi başvurabilir.
**Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ( Bilgisayar Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Elektrik –Elektronik Mühendisliği), Veteriner Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Fen Fakültesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi başvurabilir
***Siyasal Bilgiler Fakültesi, Ziraat Fakültesi başvurabilir.
****Siyasal Bilgiler ( İktisadi ve İdari Bilimler) Fakültesi ile TıpMühendislik, , Hukuk,  Matematik, Fizik ve Kimya başvurabilir.
Kenan Evren Burs Başvuru Formları : 1 2 3