Kadir Çöpdemir “Sudan Sebepler” Sohbeti ile Son Durağı Ankara’ya geliyor

Çevre ve su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğini sağlamak konusunda toplumdaki farkındalığı artırmak amacıyla yürütülmekte olan, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi” kapsamında Kadir Çöpdemir, “Konumuz: Sudan Sebepler” sohbeti için 27 Ekim’de son durağı olan Ankara’da olacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın sözleşme makamı olduğu; Millî Eğitim Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve TRT’nin faydalanıcı oldukları proje kapsamında, Kadir Çöpdemir “Konumuz: Sudan Sebepler” sohbetinin ilkini Muğla’da, ikincisini Konya’da ve üçüncüsünü Trabzon’da gerçekleştirdi.

Üniversitemiz ev sahipliğinde Kadir Çöpdemir ile “Konumuz: Sudan Sebepler” sohbetlerine; Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Teknik Destek Projesi Koordinatörü Özgür Aydıncak ve Takım Lideri Prof. Dr. Mustafa Kemal Yalınkılıç su ve çevre konularında uzman konuklar olarak katılacaklar. İsteyenlerin ücret ödemeden izleyebileceği “Konumuz: Sudan Sebepler” saat 16:00’da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans gerçekleştirilecek.

15:00’da Gölbaşı için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binası önünden, 15:00’da Dışkapı Kampüsü girişinden ve 15:15’te Cebeci Kampüsünden Servis Kalkacaktır.