18 KASIM 2017 KÜLTÜR GEZİSİ

Başkanlığımız tarafından düzenlenen “İstanbul’da Bir Gün…” Kültür Gezisi 18 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Gezi ücreti kişi başı 45 TL.’dir.

Gezi yapılacak bölge ve tarih dikkate alınarak, öğrencilerimizin yanlarında yağmurluk ve kalın giysiler bulundurması tavsiye edilir.

Kontenjanlar Dolmuştur.

İnteraktif ön kaydını yapan öğrencilerimizin 16 Kasım 2017 Perşembe günü saat 20:00’ye kadar aşağıdaki belgeler ile Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi – Dikimevi’ne şahsen başvuru yapması gerekmektedir. Belgelerini getirmeyenlerin kayıtları silinecektir:

• Banka dekontu (veya ATM Makbuzu)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Öğrenci kimliği fotokopisi

Katılımcı öğrencilerin, Gezi programında yer alan noktalara giriş için şahsen MüzeKart temin etmeleri gereklidir. MüzeKart hakkında detaylı bilgi için: http://www.muze.gov.tr/tr/muzekart

Kayıt yaptırıp geziye katılmaktan vazgeçen öğrencilerin kayıt ücretleri, dilekçe ile başvurmaları ve mazeretlerini belgelemeleri halinde gezi sonrasında %20 kesinti yapılarak ödenecektir.

Gezi Ücretinin yatırılması gereken banka bilgileri :

Ziraat Bankası Bakanlıklar/ Kamu Girişimci Şubesi

ŞUBE KODU : 2532

HESAP NO : 07038592 – 5325

IBAN : TR890001002532070385925325

GEZİ PROGRAMI

Cuma:

23:30 – Tandoğan Olimpik Yüzme Havuzu önünde toplama

Cumartesi:

İstanbul Sultanahmet Meydanında Kahvaltı (Kumanya)

Hipodrom, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı Müzesi, Arkeoloji Müzesi

Öğlen Yemeği (Kumanya)