İstanbul Tiyatro Topluluğu tarafından Dört Mevsim Tiyatro Sahnesi’nde 02 Aralık 2017 Cumartasi günü saat 17:00 ve saat 20:00’de, iki ayrı temsil şeklinde sahnelenecek olan “BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ” isimli oyundan Üniversitemiz personeli ile öğrencilerinin ücretsiz faydalanabilmesi için sınırlı sayıda bilet temin edilmiştir.

Öğrencilerimiz ücretsiz olarak oyunu izleyebilmek için buradan: Etkinlik Kayıt Sistemimizden  kayıt yaptırmalıdırlar. Kayıtlarının başarıyla gerçekleştiren öğrencilerimiz 01 Aralık 2017 Cuma günü saat 12:00’a kadar Cebeci Yerleşkesinde bulunan Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezimizden biletlerini teslim alabilirler.

ÖNEMLİ NOT: Etkinlik Kayıt Sistemimizden kayıt yaptırarak biletini teslim almayan öğrenciler, 2017-2018 Öğretim yılı boyunca bir daha gezi – tiyatro oyunu – konser vb. etkinliklerden faydalanamayacaklardır.