Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Modern Dans Ana Sanat Dalı Başkanı Öğretim Görevlisi Özgür Adam İNANÇ’ın koreografisini yaptığı ve Frida Kahlo’nun hayatını konu alan “Frida” adlı eser, Ankara Devlet opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu “MDT” tarafından sahneleniyor.

Kadrosunda çok sayıda Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı mezunları ve öğrencilerini barındıran eser, 08 Mart 2018 Perşembe günü saat 20:00’de Opera Sahnesinde gerçekleştirecek.

Temsilin öğrencilerimiz tarafından izlenebilmesi için sınırlı sayıda bilet temin edilmiştir. Katılmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki linkten kaydını yaptırabilir.

Temsil bilgileri:

• MDT Frida
  • Tarih: 08.03.2018 Perşembe
  • Saat: 20.00
  • Yer: Ankara Devlet Opera ve Balesi Opera Sahnesi

Etkinliğe katılım ücretsiz ve kontenjan ile sınırlıdır.

Kontenjanlar Dolmuştur.

Kayıtlarını gerçekleştiren öğrencilerimiz biletlerini 08 Mart 2018 Perşembe günü saat 13:30’ye kadar (07 Mart 2018 Çarşamba saat 20:00’a kadar dahil olmak üzere), Dikimevi’nde bulunan Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezinden alabilirler.