Kontenjanlar Dolmuştur.

Sistemimize ön kayıtlarını yaptıran öğrencilerimiz 18 Nisan 2018 Çarşamba saat 20:00’a kadar Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi’ne gelerek gerekli belgeleri ibraz etmeleri gerekmektedir.

Yabancı uyruklu öğrencilerimiz kayıtlarını sistem üzerinden değil, Kültür Sanat Merkezi (KSM)’ye gelerek elden yaptıracaklardır. Kontenjanın sınırlı olması sebebiyle önce KSM’ye Ön Kayıt işlemlerini yaptırmaları, ön kayıtlarını başarıyla tamamladıktan sonra bankaya ödemelerini yapmaları gerekmektedir.

Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi (KSM) Mamak Cad. No:2 Dikimevi / ANKARA

Gezi Katılım Ücreti: 100 TL.

Gezi kayıtlarının tamamlanması için gerekli belgeler:

• Gezi Ücreti Ödeme Dekontu (Lütfen dekontun “Açıklama” bölümüne isminiz ile birlikte “Ankara Üniversitesi İzmir Kültür Gezisi 2018” yazdırınız)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Arkalı-Önlü)
  • Öğrenci Kimlik Fotokopisi

NOT:

• Kayıt işlemlerini tamamladığı halde, herhangi bir mazeret bildirmeden geziye katılmayan öğrenciler; önümüzdeki 1 yıl boyunca gerçekleştirilecek gezi etkinliklerine kabul edilmeyeceklerdir.
  • Kayıt yaptırıp geziye katılmaktan vazgeçen öğrencilerin kayıt ücretleri gezi sonrasında %20 kesinti yapılarak ödenecektir.
  • Gezimize katılacak olan öğrencilerin “MüzeKart” edinmiş olmaları gerekmektedir.

Ön Kayıt Yaptıran Öğrenciler için Gezi ücretinin yatırılması gereken banka bilgileri:

Ziraat Bankası Bakanlıklar Kamu Girişimci Şubesi / Tandoğan

HESAP NO: 2533070385925338

IBAN: TR370001002533070385925338

27 – 29 NİSAN 2018 İZMİR GEZİSİ PROGRAMI

27 Nisan 2018 Cuma

23:00        Buluşma (Tandoğan Yerleşkesi Havuz Önü)

28 Nisan 2018 Cumartesi

Yola Çıkış

Pamukkale’ye Varış

Kahvaltı (Kumanya)

Pamukkale Travertenler ve Hierapolis Gezisi