Online Başvuru İçin Tıklayınız.

Online Ödeme Bildirimi İçin Tıklayınız.

(ATM’den Yatırılan ücretler kabul edilmeyecektir.)

Kongre ve Kamp Otellerinde konaklama yapılacaktır.

Ön kayıt başvurusunu yapıp üç gün içerisinde asıl kayıt yaptıracak öğrenciler online ödeme bildirimi yapabilirler.Kamp tarihinden bir gece önce saat 24:00’da otobüsler Tandoğan yüzme havuzunun yanından hareket edecektir.

2018 Manavgat Öğrenci Kampına Nasıl Kayıt Olacaksınız?

1. Aşağıdaki linkten interaktif ön kaydınızı yapınız.
  2. İnteraktif ön kaydın yapıldığı gün dahil olmak üzere 3 (üç) gün içersisinde banka dekontu ve Öğrenci Belgesi ile Online Ödeme Bildirimi yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde 3 iş günü mesai bitiminde kaydınız silinecektir.
  3. HESAP NO:Vakıfbank Maltepe Şubesi IBAN NO: TR52 0001 5001 5800 7305 5123 93
  4. Ön kaydı silinenler tekrar interaktif olarak ön kayıt yapamazlar. Kayıt işlemleri için Örsem Kamp Ofisine (Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi Şevket Aziz Kansu Binası) bizzat başvurmaları gerekmektedir.
  5. Asıl kaydını yaptırıp kampa katılamayacak öğrencilerin para iadeleri aşağıdaki şartlara göre yapılacaktır.
    1. Geçerli mazereti (hastalık, ölüm vs.) olup bu mazeretlerini belgeleyen katılımcılardan kesinti yapılmayacak.
    2. Konaklama başlangıç tarihinden 15 gün önce iptal edilmesi halinde %20 (yüzde yirmi) kesinti yapılacak.
    3. Konaklama başlangıç tarihine 15 gün ve daha az zaman kalması durumunda %30 (yüzde otuz) kesinti yapılacak ve 3 ay sonra ödeme yapılacak.
    4. Konaklama sırasında tesisten ayrılması durumunda %25 (yüzde yirmi beş)’lik kısmı iade edilir ve 3 ay sonra ödeme yapılır.
    5. Ücret iadesi için katılımcıların bizzat Örsem Kamp Ofisine başvurmaları gerekmektedir. Aksi taktirde ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.

KAMP KURALLARI

1. Katılımcılar otobüs hareket yeri ve saatinde hazır bulunmalıdır. Aksi taktirde ulaşımlarını kendileri sağlamak zorundadır.
  2. Öğrenci kimliği ve nüfus cüzdanı otele girişte bildirilmesi zorunludur.
  3. Odalarımız 4’er kişiliktir.
  4. Odalarda bayan ve erkek birlikte kalamazlar.
  5. Tesis dışına uzun süreli çıkış yapacak ve kamptan ayrılacak kamp öğrencileri önceden idareye bildirmek zorundadır.
  6. Havuza saat 20:00’den sonra girilmesi yasaktır.
  7. Denize alkollü girmek güvenliğiniz açısından tehlikelidir.
  8. Su sporlarından faydalanan öğrencilerin can yeleği giymeleri zorunludur. Aksi durumda sorumluluk kendilerine aittir.
  9. Can kurtaranların güvenlik uyarılarına uyulması zorunludur.
  10. Manavgat Örsem tesislerinde de Ankara Üniversitesi öğrenci disiplin yönetmeliği geçerlidir.
  11. Sağlık problemleri nedeniyle sürekli ilaç kullanan öğrencilerimiz, ilaçlarını mutlaka yanlarında getirmeli ve durumunu kamp görevlilerine önceden bildirmelidir.