Başkanlığımıza bağlı olarak faaliyet göstermekte olan Ankara Üniversitesi Öğrenci Topluluklarının, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu ve Güncel Üye Listesi içeren Bahar Yarıyılı Genel Kurul Bildirimlerini 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar teslim etmiş omlaları gerekmektedir.

Ankara Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Yönergesi‘nin 17inci maddesinin (f) bendi gereğince; Öğrenci Topluluklarımız Bahar Yarıyılı Genel Kurullarını gerçekleştirerek, Topluluk Danışmanı imzalı dilekçelerine ek olarak:

• 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporlarını ve
  • Güncel Üye Listelerini,

15 Haziran – 16 Temmuz 2018 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi “KSM” – Dikimevi‘ne sunmaları gerekmektedir.

DETAYLI BİLGİ

– Bahar Yarıyılı Genel Kurul Bildirimi, Topluluk Danışmanını ıslak imzalı dilekçesine ek olarak sunulmalıdır.

– Bildirimler 2 ekten oluşturulmalıdır.

1) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu :

Eylül 2017-Haziran 2018 arasında öğrenci topluluğu tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri kapsamalı,

Etkinlikler TARİH SIRASINA göre listelenmeli,

Gerçekleştirilen her etkinliğinin ADI, TÜRÜ (Teknik Gezi – Gösteri – Seminer – Konferans – Kongre – Festival – Yarışma – Toplantı – Proje – Çalışma vb.), TARİHİ belirtilmeli,
Etkinlik ile ilgili TANITICI GÖRSEL (afiş, davetiye, broşür, kitapçık, katılım belgesi, sertifika, ödül vb.) örneklerine yer verilmelidir.

2) Güncel Üye Listesi :

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle, öğrenci topluluğunun TÜM üyelerinin öğrenci bilgileri (fakülte, bölüm, öğrenci numarası) ve iletişim bilgileri (cep telefonu, e-posta adresi) yer almalıdır.

Üyelerin kadın-erkek ve toplam sayıları ayrı ayrı belirtilmelidir.

ÖNEMLİ NOTLAR

• Bahar Yarıyılı Genel Kurullarında SEÇİM yapılmaz.
  • 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında görev yapacak olan Yönetim ve Denetim Kurulları, 2018-2019 Akademik Takvimiyle belirlenecek olan Güz Dönemi başındaki ilk altı hafta içinde gerçekleştirilecek Genel Kurul ile seçilmeli ve Genel Kurul tarihini takip eden on beş gün içerisinde bildirilmelidir.
  • SKS onaylı kayıt defterleri, TESLİM EDİLMEYECEKTİR. Defterler, Ankara Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Komisyonu’nun talebi halinde denetime açık olacak halde Öğrenci Toplulukları tarafından düzenle tutulmaya devam edilmelidir.
  • SKS onaylı Yönetim Kurulu Karar Defteri, Demirbaş Defteri ve Üye Kayıt Defterlerini hala teslim almamış olan öğrenci topluluklarının, en kısa sürede Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi “KSM” – Dikimevi’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar ve iyi tatiller dileriz.