Başvurular Sonlanmıştır.

Sistemimize ön kayıtlarını yaptıran öğrencilerimiz 11 Eylül 2018 Salı saat 20:00’a kadar Online Ödeme Bildirim yapmaları  gerekmektedir.

Yabancı Üniversite Öğrencileri Katılabilir.

Gezi Katılım Ücreti: 350 TL.

Gezi kayıtlarının tamamlanması için gerekli belgeler:

• Gezi Ücreti Ödeme Dekontu (Lütfen dekontun “Açıklama” bölümüne isminiz ile birlikte “Ankara Üniversitesi Didim ÖRSEM Gezisi 2018” yazdırınız)
  • Öğrenci Kimlik Belgesi

NOT:

• Kayıt işlemlerini tamamladığı halde, herhangi bir mazeret bildirmeden geziye katılmayan öğrenciler; önümüzdeki 1 yıl boyunca gerçekleştirilecek gezi etkinliklerine kabul edilmeyeceklerdir.
  • Kayıt yaptırıp geziye katılmaktan vazgeçen öğrencilerin kayıt ücretleri gezi sonrasında %20 kesinti yapılarak ödenecektir.
  • Gezimize katılacak olan öğrencilerin “MüzeKart” edinmiş olmaları gerekmektedir.

Ön Kayıt Yaptıran Öğrenciler için Gezi ücretinin yatırılması gereken banka bilgileri:

Ziraat Bankası Bakanlıklar Kamu Girişimci Şubesi / Tandoğan

HESAP NO: 2533070385925338

IBAN: TR370001002533070385925338

Kalkış Saati 13 Eylül 2018 Saat 23:00 Tandoğan Kampüsü Olimpik Yüzme Havuzunu Önünden Olacaktır.

Etkinlikler;

• İzmir Devlet Opera Balesi ve TOSCA Opera Gösterisi
  • Ödüllü Voleybol Turnuvası
  • Su Topu Turnuvası