Cumhuriyet Öğrenci Evi

Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi

Yıldırım Beyazıt Kız Öğrenci Evi

Güncelleme Tarihi : 20.09.2018 16:27

*İlan edilen asil ve yedek listeler öğrencilerin online olarak “Öğrenci Evi Başvuru Formu’nda beyan ettiği bilgiler doğrultusunda oluşan puanlamaya göre sıralanmıştır. Beyan ettiği bilgileri kayıt sırasında evraklandıramayan beyanında değişiklik ve/veya yanlışlık olan öğrenciler aşağıdaki düzenleme linkinden bilgilerini güncelleyebilir ve buna göre sıralama değişebilir. Her öğrenci evi için boş kontenjan durumuna göre ilan edilen sayıda puan sıralamasında ilk otuz (30) yedekten yerleştirme yapılır.  Dolayısıyla öğrencilerin her gün güncellenen yedek listesini takip etmeleri önem arz etmektedir.
Ayrıca başarı bursu (İlk 500’e giren) öğrencilerimizin isimleri de listelere eklenerek güncelleme yapılmıştır.