Başkanlığımıza bağlı Ankara Üniversitesi ADA Ankara Dans Araştırmaları Kültür ve Sanat Öğrenci Topluluğu (ADA) tarafından; CerModern ve İsrail Büyükelçiliği işbirliğiyle düzenlenen “8.Geleneksel Uluslararası Dans Günleri” etkinliğinin Atölye Çalışmaları bölümü 19-23 2018 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Atölye çalışmalarının hemen ardından, 25 Kasım 2018 Pazar günü saat 16:00’da CerModern‘de “ARS’ADA Özel Temsili” gerçekleştirilecektir. Temsilde; koreografisi İsrailli Koreograf Dr. Eldad Ben Sasson tarafından ADA için özel olarak hazırlanan yeni eser, Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu’ndan koreografisi İlke Sayıner’e ait olan “None Of Us (Hiç-Birimiz)” adlı eser ve Galip Emre Dance Company’den koreografisi Galip Emre’ye ait olan “Beyaz Oda” eserinden “Halüsinasyon” bölümü izleyicilerin beğenisine sunulacaktır.

Tüm Ankara Üniversiteliler ve sanatseverler davetlidir. Girişler ücretsizdir.