TRT Ankara Televizyonu tarafından 11 Ocak 2019 Cuma günü saat 21:00’de TRT Ankara Arı Stüdyosunda gerçekleştirilecek olan “AKŞAM SEFASI” Türk Sanat Müziği Programının, TRT Müzik kanalından yapılacak canlı yayınına Üniversitemiz öğrencileri ve personelinin katılımlarının sağlanabilmesi için sınırlı sayıda yer ayrılmıştır.

Konser bilgileri:

• “AKŞAM SEFASI” Türk Sanat Müziği Programı – TRT Ankara Televizyonu
  • Tarih: 11.01.2019 – Cuma
  • Yer: TRT Ankara Arı Stüdyosu – Bahçelievler (Milli Kütüphane karşısı)
  • Arı Stüdyosuna Giriş Saati: 20:00
  • Canlı Yayın Saati: 21:00

Etkinliğe katılım ücretsiz ve kontenjan ile sınırlıdır.

Etkinliğin bir televizyon Canlı Yayın programı olması dolayısıyla kesin katılıma özen gösterilmelidir. Yukarıda bildirilen saat 20:00’dan sonra Arı Stüdyosuna giriş yapılamayacaktır.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerimizin ve personelimizin, Dikimevi’nde bulunan Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezine, telefonla veya bireysel olarak başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi

Adres:   Mamak Cad. No:2, Dikimevi – Mamak / ANKARA