ANKARA ÜNİVERSİTESİ

İPTE SANAT/ ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ SANAT FUARI KATILIM KOŞULLARI

1. Ankara Üniversitesi’nin, ARTANKARA (ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ SANAT FUARI) kapsamında, üniversitemize ait olan alanda, İPTE SANAT başlığı altında ÜTOPYA[1] temalı yapıtlar, 14-17 MART 2019 tarihinde sergilenecektir. A4 kağıdına yapılan çalışmalar ip üzerine mandallarla tutturularak sergilenecektir.
  2. Bu bir yarışma değil, Ankara Üniversitesi’nin tüm öğrencilerine açık bir sergidir.
  3. Katılımcılar en fazla dört yapıt ile katılabilirler. Bir adet yapıt ile de katılım mümkündür.
  4. Öğrenciler, yapmış oldukları çalışmaları 25 Şubat-8 Mart tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi Dikimevi Kampüsü Resim Atölyesi’ne teslim edebilir veya yine bu tarihler arasında, Kültür Sanat Merkezi’nin katılımcılara sunacağı, resim malzemeleriyle çalışmalarını burada da yapabilirler.
  5. Yapıtlarını, Kültür Sanat Merkezi dışında üretecek öğrenciler için kullanabilecekleri malzemeler öğrencinin seçimine bırakılmıştır; kuruboya, suluboya, karakalem guaj, akrilik, kolaj, baskı, karışık teknik vb.)
  6. Yapıtların arkalarına, ad, soyad, tarih ve fakülte yazılmalıdır.
  7. Katılım ücretsizdir.
  8. ARTANKARA fuar alanındaki sergileme sonrası, yapıtlar Ankara Üniversitesi’nin arşivine ait olacak, yapıtlar geri verilmeyecektir.
  9. Katılımcı öğrencilere Katılım Sertifikası verilecektir.
  10. Sergiye katılan değerli öğrencilerimiz, bu koşulları kabul etmiş sayılacaklardır.

[1] Ütopya: gerçekleşmesi şuan için olanaksız ya da uzak olan çarpıcı, ilginç tasarı ya da düşünce.