Kayıtlar sona ermiştir.

Sistemimize ön kayıtlarını yaptıran öğrencilerimiz 03 Mayıs 2019 Çarşamba saat 13:00’a kadar Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi’ne gelerek gerekli belgeleri ibraz etmeleri gerekmektedir.

Yabancı uyruklu öğrencilerimizin de kayıtlarını sistem üzerinden yaptırmaları, ön kayıtlarını başarıyla tamamladıktan sonra bankaya ödemelerini yapmaları ve dekontlarını teslim etmeleri gerekmektedir. Sistemden ön kayıt işlemini başarıyla gerçekleştirmeden, banka ödemesi yapılmamasını rica ederiz.

Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi (KSM) Mamak Cad. No:2 Dikimevi / ANKARA

Gezi Katılım Ücreti: 150 TL.

Gezi kayıtlarının tamamlanması için gerekli belgeler:

• Gezi Ücreti Ödeme Dekontu (Lütfen dekontun “Açıklama” bölümüne isminiz ile birlikte “Ankara Üniversitesi İzmir Kültür Gezisi 2019” yazdırınız)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Arkalı-Önlü)
  • Öğrenci Kimlik Fotokopisi
  • Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz için Pasaport Fotokopisi

NOT:

• Kayıt işlemlerini tamamladığı halde, herhangi bir mazeret bildirmeden geziye katılmayan öğrenciler; önümüzdeki 1 yıl boyunca gerçekleştirilecek gezi etkinliklerine kabul edilmeyeceklerdir.
  • Kayıt yaptırıp geziye katılmaktan vazgeçen öğrencilerin kayıt ücretleri gezi sonrasında %20 kesinti yapılarak ödenecektir.
  • Gezimize katılacak olan öğrencilerin “MüzeKart” edinmiş olmaları gerekmektedir.

Ön Kayıt Yaptıran Öğrenciler için Gezi ücretinin yatırılması gereken banka bilgileri:

Ziraat Bankası Beşevler Şubesi

Hesap Adı: Aü Sağlık Kültür.spor D Bşk

IBAN: TR30 0001 0007 9907 0385 9253 49

03 – 05 MAYIS 2019 İZMİR GEZİSİ PROGRAMI

03 Mayıs 2019 Cuma

23:30                     Buluşma (Tandoğan Yerleşkesi Havuz Önü)

04 Mayıs 2019 Cumartesi

00:00                     Yola Çıkış

Pamukkale’ye Varış

Kahvaltı (Kumanya)

Pamukkale Travertenler ve Hierapolis Gezisi