Başkanlığımıza bağlı Ankara Üniversitesi Öğrenci Topluluklarının, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu ve Güncel Üye Listesi içeren 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Genel Kurul bildirimlerini gerçekleştirmeleri için tarih aralığı 10 Haziran – 12 Temmuz 2019 tarihleri arasıdır.

Duyuru Detayı:

Ankara Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Yönergesi‘nin 17inci maddesinin (f) bendi gereğince; Öğrenci Topluluklarımız Bahar Yarıyılı Genel Kurullarını gerçekleştirerek, Topluluk Danışmanı imzalı dilekçelerine ek olarak:

• 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporlarını ve
  • Güncel Üye Listelerini,

10 Haziran – 12 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi “KSM” – Dikimevi‘ne sunmaları gerekmektedir.

DETAYLI BİLGİ

– Bahar Yarıyılı Genel Kurul Bildirimi, Topluluk Danışmanını ıslak imzalı dilekçesine ek olarak sunulmalıdır.

– Bildirimler 2 ekten oluşturulmalıdır.

1) 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Raporu :

• Eylül 2018-Haziran 2019 arasında öğrenci topluluğu tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri kapsamalı,
  • Etkinlikler TARİH SIRASINA göre listelenmeli,
  • Gerçekleştirilen her etkinliğinin ADI, TÜRÜ (Teknik Gezi – Gösteri – Seminer – Konferans – Kongre – Festival – Yarışma – Toplantı – Proje – Çalışma vb.), TARİHİ belirtilmeli,
    Etkinlik ile ilgili TANITICI GÖRSEL (afiş, davetiye, broşür, kitapçık, katılım belgesi, sertifika, ödül vb.) örneklerine yer verilmelidir.

2) Güncel Üye Listesi :

• 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle, öğrenci topluluğunun TÜM üyelerinin öğrenci bilgileri (fakülte, bölüm, öğrenci numarası) ve iletişim bilgileri (cep telefonu, e-posta adresi) yer almalıdır.
  • Üyelerin kadın-erkek ve toplam sayıları ayrı ayrı belirtilmelidir.

ÖNEMLİ NOTLAR

• Bahar Yarıyılı Genel Kurullarında SEÇİM yapılmaz.
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında görev yapacak olan Yönetim ve Denetim Kurulları, 2019-2020 Akademik Takvimiyle belirlenecek olan Güz Dönemi başındaki ilk altı hafta içinde gerçekleştirilecek Genel Kurul ile seçilmeli ve Genel Kurul tarihini takip eden on beş gün içerisinde bildirilmelidir.
  • SKS onaylı kayıt defterleri, TESLİM EDİLMEYECEKTİR. Defterler, Ankara Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Komisyonu’nun talebi halinde denetime açık olacak halde Öğrenci Toplulukları tarafından düzenle tutulmaya devam edilmelidir.
  • SKS onaylı Yönetim Kurulu Karar Defteri, Demirbaş Defteri ve Üye Kayıt Defterlerini hala teslim almamış olan öğrenci topluluklarının, en kısa sürede Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi “KSM” – Dikimevi’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar ve iyi tatiller dileriz