closeBu yazı 2 yıl 10 ay 28 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir. Herhangi bir yanlış anlaşılmadan bu site sorumlu değildir.

Öğrencievi için Başvuru Yapan Öğrencilerin Belgelerini Teslim Tarihi

* 27 Mayıs 2011 – 10 Haziran 2011 tarihleri arasında başvuruları alınan öğrencievlerinde kalan öğrencilerin 16 Eylül 2011 tarihine kadar transkript ve disiplin belgelerini kalmakta oldukları öğrenci evi müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

*27 Mayıs 2011 – 10 Haziran 2011 tarihleri arasında başvuruları alınan ara sınıf öğrencilerinin 16 Eylül 2011 tarihine kadar transkript ve disiplin belgelerini Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekmektedir.

Sevgili Öğrenciler; Ankara Üniversitesi Öğrencievlerine ara dönem başvuruları internet üzerinden yapılacaktır. Başvurularınızı 27 Mayıs – 10 Haziran 2011 tarihleri arasında yapabilirsiniz.
Şu anda öğrencievlerimizde kalan öğrencilerimiz başvurularını, kalmakta oldukları öğrencievine yapacaklardır.

Öğrencievlerine Ara Dönem Kaydı İçin Gerekli Belgeler

• ÖSS sonuç belgesinin onaylı fotokopisi (Yeni kayıt olanlardan başvuru sırasında alınacaktır)
  • Öğrencievine yeni alınacak öğrencinin devam edeceği bölüm veya eğitim programına kaydını yaptırdığına dair öğrenci belgesinin onaylı fotokopisi (Kayıt sırasında verilecektir)
  • Transkript
  • Kayıtlı bulunduğu fakülte/yüksekokul yönetiminden disiplin cezası almamış olduğuna dair yazılı beyan.
  • Sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyan.
  • Öğrencinin öğrencievi ilke ve kurallarına aynen uyacağına, aksi halde öğrencievi ile ilişiğinin kesileceğine dair imzalı taahhütname.
  • Yönetim kurulunun o yıl için ayrıca belirleyip duyuracağı diğer belge ve bilgileri vermek.
  • 8 adet (4,5 x 6 cm. ebadında) fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş ve baş, boyun açık, adayın kolaylıkla tanınabileceği şekilde)
  • Sağlık durumunu gösterir son 1 ay içinde alınmış belge (Hepatit B, Hepatit C ve HİV taraması ile Verem Savaş Dispanserlerinden aktif tüberküloz bulunmadığını bildiren rapor)
  • Yabancı uyruklu öğrenciler için oturma belgelesisi
  • Önemli Notlar

1. Milli Piyango, Cumhuriyet ve Vehbi Koç Öğrencievlerinde 4dersten fazla alttan dersi olmayan öğrenciler kabul edilecektir.
    2. Beypazarı Fahriye Özaka, Yıldırım Beyazıt Kız ve Erkek Öğrencievlerinde 4 ders barajı uygulanmayacak olup, bu öğrenciler için disiplin problemi olmaması koşulları uygulanacaktır.

Başvuru İçin Tıklayınız

2011-2012 öğretim yılı Öğrencievi Ücretleri

Milli Piyango Öğrencievi

Normal Oda Güvence Parası 420