Duyuru Arşivi

Gösterilen Kayıt : 110 Toplam Kayıt : 349

İlk Kayıt Yurt Başvuru Sonuçları

by Şükrü Gülfidan

Cumhuriyet Öğrenci Evi Milli Piyango Öğrenci Evi Milli Piyango Öğrenci Evi Ek Bina Erkek Bölümü Milli Piyango Öğrenci Evi Ek Bina Kız Bölümü Vehbi Koç Öğrenci Evi Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi Yıldırım Beyazıt Kız Öğrenci Evi Güncelleme Tarihi : 20.09.2018 16:27

2018-2019 Ara Sınıf Yurt Yerleştirmeleri Açıklamıştır

by Şükrü Gülfidan

Cumhuriyet Öğrenci Evi Milli Piyango Öğrenci Evi Milli Piyango Öğrenci Evi Ek Bina Erkek Bölümü Milli Piyango Öğrenci Evi Ek Bina Kız Bölümü Vehbi Koç Öğrenci Evi Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi Yıldırım Beyazıt Kız Öğrenci Evi Güncelleme Tarihi : 19.09.2018 22:02

TEV Bursu Duyurusu

by Şükrü Gülfidan

Tev burs başvuruları ; 1-30 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak olup aday öğrencilerin www.tev.org.tr İnternet sayfasından başvuru formunu doldurması ve açıklanan prosedürü takip etmesi gerekmektedir. Mülakatlar,15 Ekim -16 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır.

Türkiye Engelliler Spor Yardım Ve Eğitim Vakfı Yüksek Öğrenim Öğrencileri Tesyev Bursu Duyurusu

by Şükrü Gülfidan

Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans,  lisans veya lisansüstü öğrenimi gören, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli duygulara sahip, sağlam karakterli, güvenilir ve başarılı engelli öğrencilerden, aşağıda belirtilen aday olma şartlarını yerine getirenlere, TESYEV tarafından seçilmeleri halinde, burs yardımı yapmaktadır.

2018 Yılı Ankara Üniversitesi “Roman” ve “Öykü” Ödülü – Başvurular 15 Ağustos’a Uzatıldı

by Şükrü Gülfidan

2018 Yılı Ankara Üniversitesi Roman ve Öykü Ödülleri başvuruları 15 Ağustos 2018 tarihi measi bitimine kadar uzatılmıştır. Ankara Üniversitesi Roman ve Öykü Ödülü Yarışmalarının Amaçları 1.Cumhuriyetin İlk Üniversitesi olarak yazınsal nitelikli yapıtların okurla buluşmasına, sanatçı-okur etkileşimine olanak sağlamak.