Gösterilen Kayıt : 15 Toplam Kayıt : 16

Ilgaz’da Sömestir Tatilinin Son Gün Yoğunluğu

Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı’nda yarı yıl tatilinin son günü yoğunluğu yaşanıyor.   Hafta sonu ve sömestir tatili dolayısıyla Ilgaz’a ilgi gösteren ziyaretçiler, 1850 rakımda doğal güzellikler arasında kayak ve snowboard yapıp kızakla kayarak, keyifli vakit geçirme fırsatı buldu.

Ankara Üniversitesinde Teknoloji Eğitimleri

Ankara Üniversitesince, Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak, gelecek nesillerin teknoloji üreten bir kuşak olmasını sağlamak ve algoritmik düşünce sistemini geliştirmek için eğitimlere başlandı.

Lezzet Kurslarına Yoğun İlgi

Ankara Üniversitesi’nde eğitim gören 10 ülkeden 30 öğrenci, Türk kültürünü tanımak için mutfağa girdi. Yabancı öğrenciler, Ali Nazik’ten ekşi mayalı ekmeğe birçok yemeği kendi elleriyle yapma fırsatı buldu. Ankara Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş de önlük giyerek öğrencilerle birlikte yemek yaptı.

14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara Tıp Fakülteleri arasında gerçekleştirilen Spor Oyunları, Üniversitemiz Cebeci Spor Salonunda Ankara Üniversitesi-Yıldırım Beyazıt Üniversitesi salon futbolu karşılaşması ile başladı.