Gösterilen Kayıt : 15 Toplam Kayıt : 14

14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara Tıp Fakülteleri arasında gerçekleştirilen Spor Oyunları, Üniversitemiz Cebeci Spor Salonunda Ankara Üniversitesi-Yıldırım Beyazıt Üniversitesi salon futbolu karşılaşması ile başladı.

Satranç Turnuvasında Şampiyon Olduk

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen VI.Özel Başkent Yıldırım Satranç Kupası 25 Aralık 2016 tarihinde Başkent Üniversitesinde gerçekleştirildi. Yarışmaya Üniversitemizi temsilen katılan Sama Wafa Kadınlar Grubunda 1. olmuştur.

Havuz Personelimize “İletişim” Konulu Senimer

Başkalığımıza bağlı bulunmakta olan Olimpik Yüzme Havuzunda görev yapan resepsiyonistler, cankurtaranlar, kısmi zamanlı öğrenciler ve kurs eğitmenleri için gerçekleştirilen ‘İletişim’ konulu seminer İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak ALTUN tarafından gerçekleştirildi.

Kadın Basketbol Takımımız Grubunda 2. Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 11-16 Aralık 2016 tarihleri arasında Bülent Ecevit Üniversitesinde gerçekleştirilen Basketbol 2. Lig grup müsabakalarına katılan Üniversitemiz Kadın Bastetbol Takımı grup 2.si oldular ve 1. Lige çıkmaya hak kazandılar. Sporcularımızı, idareci ve antrenörlerini tebrik eder, sporcularımıza bundan sonraki müsabakalarda başarılar dileriz.