DUYURU!…

Üniversitemiz öğrenci yemek ücreti 3,00TL. ‘dir. Kampüs Kart ile kampanya yüklemesiyle 35,00TL. ‘ye 14 adet yemek alındığında öğrenci yemek ücreti indirimli olarak 2,50TL. ’dir.

Kampanya yüklemesi için bilgilendirme:

1. Kampanya alımları https://kampuskartyukleme.ankara.edu.tr/ link üzerinden TCKN ve doğrulama kodu ile giriş yaptıktan sonra ‘’Kampanya Yükleme’’ butonunu tıklayarak alım işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

1. Kampüs Karta kampanya yüklemesi ile alınan kampanyanın iadesi olmayacaktır.

1. İlk yemekhane geçişinde 1 adet yemek, almış olduğu abonelik paketindeki mevcut yemek sayısından düşülecek, gün içerisindeki ikinci ve daha sonraki geçişleri ise misafir (17,00TL.) ücretlendirmesine tabi olunacaktır.

1. Karta yüklenen yemekler her öğretim yılı içerisinde tüketilmek zorundadır. Kampanyaların son kullanma tarihi yükleme yapılan öğretim yılının 31 Temmuz tarihine kadar kullanılabilecektir. Kartta kalan kampanya adetleri bir sonraki öğretim yılına aktarılmamaktadır.

İrtibat: kampuskart@ankara.edu.tr

Ankara Üniversitesi