Başkanlığımız tarafından 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimiz için ücretsiz olarak yürütülen Kültür Sanat Kurslarına devam edenlere Katılım Belgesi Dağıtım Töreni, 7 Haziran 2018 tarihinde Üniversitemiz Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Farabi Salonunda gerçekleştirildi.

Başkanlığımız tarafından yürütülen 24 farklı Kültür Sanat kursundan yararlanan 2406 öğrencimizden, yıl boyunca devam gösteren 372 öğrencimize Katılım Belgeleri; Sayın Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Şükrü GÜLFİDAN, Sayın Kültür Şube Sorumlusu Vekili Vildan Hülya ASİL ve kurslarımızın eğitmenlerinin de katıldığı tören ile sunuldu.

Kültür Sanat kurslarının eğitim süreçleri ve bu süreçlerin sonundaki üretimleriyle oluşan sergi ve temsil örneklerinden oluşan görsellerin de izlendiği renkli bir sunum gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan Gülfidan; özverili çalışmaları için hem öğrencileri hem de eğitmenleri kutlarken, Ankara Üniversitesi öğrencilerinin Kültür Sanat Kurslarına katılımlarının arttırılabilmesi için Daire Başkanlığının çalışmalarının sürdürüleceğini ifade etti. Belgelerini alan öğrenciler ise eğitmenlerine teşekkürlerini ilettiler.